Hjem > Uncategorized > Har du prøvd å slå gress med ljå?

Har du prøvd å slå gress med ljå?

Mange gjester fra inn- og utland besøker Bygdetunet! De trives kjempegodt når de rusler rundt, mellom og inni de gamle flotte husene og stavkirka og når de er med på aktivitetene våre. De beundrer også utstillingene våre. Veldig trivelig at de har lyst til å prate om det de ser og opplever. Flere forteller hvordan det var i gamle dager der de bor!

På arrangementene våre kommer det både turister, hyttefolk og bygdefolk:) Og denne uka er det slått:)! Ivrige gjester prøver å svinge ljåen og henge gresset til tørk på hersjer! Akkurat som gårdsfolket gjorde før i tida. Den deilige duften av nyslått gress blander seg med fristende svelelukt fra kafeen! Hesja står rett ved siden av urtehagen. Den ble plantet til tidligere i sommer. Det blir spennede å se hvor mye gress vi får slått i løpet av uka! Gjestene er veldig ivrige etter å lære seg kunsten å slå gress med ljåen! Og de er kjempeflinke:)

Til lørdag (16. juli) er det motordag. Da kommer veteranbiler, kanskje gamle motorsykler og god, gammel motorisert redskap med mange, mange kilometer på teller’n. Vi gleder oss:)!!!

Hilde

 

Reklamer
Kategorier:Uncategorized
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: